Brunyola

Brunyola és un municipi de la comarca de la Selva. Es troba a la zona de contacte entre les Guilleries i la depressió gironina, als vessants sud-orientals del turó de Santa Bàrbara i dins el terme veí d'Anglès. Es troba a tan sols 15 minuts de Girona.

El territori és força muntanyós, especialment el sector de les Guilleries, poblat en una bona part de boscs de pins, castanyers i alzines. L'economia és bàsicament agrícola i els conreus són destinats, sobretot, a patates, blat de moro, hortalisses, cereals i farratges; té força importància la collita de l'avellana, popularment coneguda com a avellana de la Selva, de la qual és un dels primers productors de la comarca. Anualment es celebra la fira de l'avellana des del 1995.

Pobles amb encant

Pobles amb encant

Mas Duc té una localització privilegiada, ja que es troba a pocs kilòmetres de varies poblacions de gran interès. Els pobles més propers són Santa Coloma de Farners, Vilobí d'Onyar i Anglès. No es pot perdre Girona, a només 15 minuts en cotxe, considerada un dels 10 millors destinacions turístiques del món gràcies a la seva catedral i els seus barris que encara conserven l'esperit de temps llunyans. A un estona més en cotxe, tambié es pot visitar la preciosa ciutat medieval de Besalú, la població termal de Sant Hilari i els poblets com Viladrau, Espinelves i Arbucies.

Gorg del Molí dels Murris

Gorg del Molí dels Murris

Els veins de Les Planes d’Hostoles coneixen el Gorg del Molí dels Murris. Pocs més. És un dels secrets millor guardats d'aquest poblet de la comarca de la Baixa Garrotxa (Girona). En ple territori de volcans, destaca l'aigua cristalina. Es troba a només 20min en cotxe.

Costa Brava

Costa Brava

La Costa Brava és una suma de sensacions que et sorprendran des de Blanes fins a Portbou. La natura hi té un protagonisme destacat, amb el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el Parc Natural del Montgrí. La Costa Brava també et captivarà per la bellesa de les seves platges i cales, algunes d'elles autèntics paradisos amagats entre penya-segats. Sense oblidar-nos del caràcter mediterrani de viles com Cadaqués o Calella de Palafrugell. El poble més proper a Mas Duc, a només 30 minuts en cotxe, és Sant Feliu de Guíxols.