Serveis de la Casa

Atenció familiar

Atenció familiar

El tracte familiar de Mas Duc farà que es trobi com a casa. Tots nosaltres estem presents desde l'esmorzar fins l'hora d'anar a dormir per oferir als nostres clients un servei excepcional. Atenem qualsevol dubte en qualsevol moment, informant-vos de tots els llocs d'interès de la zona. Ademés, parlem varies llengües per facilitar la comunicació amb tots els nostres clients.

Piscina a l'aire lliure

Piscina a l'aire lliure

No hi ha res més relaxant que passar el dia a la piscina rodejat de naturalesa. L'àrea de la piscina compta amb diversos chillouts on podràs gaudir prenent el sol o llegint un llibre després de donar-te una capbussada a la piscina.

Activitats

Activitats

Mas Duc compta amb una granja on hi tenim gallines i conills. Cada mati convidem als nostres hostes a acompanyar-nos a recollir els ous de les gallines i donar de menjar als animals. Tant si ets adult com nen, vine a gaudir del contacte amb la naturalesa.

A més a més, ajudan's a collir les fruites i horatlisses del nostre hort i després gaudeix-les menjant al nostre restaurant.

*L'activitat de l'hort està condicionada pel clima i la temporada.

Zones comunes

Zones comunes

Mas Duc compte amb dues sales d'estar: la sala de TV i la sala de jocs. Les dues sales están equipades amb TV, xemenia i Wifi, en una pot veure pel·licules o el seu esport preferit i en l'altre passar una bona estona amb la Wii i la Play Station. També disposem de jocs de taula i llibres per passar-s'ho encara millor.

Mascotes benvingudes

Mascotes benvingudes

A Mas Duc volem que gaudiu de les vostres vacances amb la vostra estimada mascota.

Restriccions: Les mascotes no poden entrar al restaurant per qüestions d'higiene i han d'anar lligats en les zones comunes. No es poden quedar sols a l'habitació en cas de marxar del recinte de la casa.

*Cost adicional de 10€ per nit.