Serveis de la Casa

Atenció familiar

Atenció familiar

El tracte familiar de Mas Duc farà que es trobi com a casa. Tots nosaltres estem presents desde l'esmorçar fins l'hora d'anar a dormir per oferir als nostres clients un servei excepcional. Atenem qualsevol dubte en qualsevol moment, informant-vos de tots els llocs d'interès de la zona. Ademés, parlem varies llengües per facilitar la comunicació amb tots els nostres clients.

Piscina a l'aire lliure

Piscina a l'aire lliure

No hi ha res més relaxant que passar el dia a la piscina rodejat de naturalesa. L'àrea de la piscina compta amb diversos chillouts on podràs gaudir prenent el sol o llegint un llibre després de donar-te una capbussada a la piscina.

Activitats

Activitats

Mas Duc compta amb un àrea on totes les tardes realitzem activitats gratuïtes a cavall i en quad. Tant si ets adult com nen, vine a passar la tarda amb nosaltres, serà tota una experiència. Ademés, disposem d'una petita granja amb gallines, conills i una cabra.

*Les activitats només es realitzen amb els nostres hostes.
**Es realitzen segons el clima.

Zones comunes

Zones comunes

Mas Duc compte amb dues sales d'estar: la sala de TV i la sala de jocs. Les dues sales están equipades amb TV, xemenia i Wifi, en una pot veure pel·licules o el seu esport preferit i en l'altre passar una bona estona amb la Wii i la Play Station. També disposem de jocs de taula i llibres per passar-s'ho encara millor.

Mascotes benvingudes

Mascotes benvingudes

A Mas Duc volem que gaudiu de les vostres vacances amb la vostra estimada mascota.

Restriccions: Les mascotes no poden entrar al restaurant per qüestions d'higiene i han d'anar lligats en les zones comunes.

*Cost adicional de 10€ per nit.