BTT CICLING BIKERS

Un lloc perfecte per realitzar tot tipus de sortides amb BTT, Carretera o moto. Estem al centre de moltes rutes molt interessants i de tots els nivells.

Fundació MONA

Fundació MONA

Ajuda amb la vostra visita al Centre de Rehabilitació de la fundació MONA on es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. Molts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però aquest centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

Magma

Magma

MAGMA se transforma para presentar un nuevo concepto de termalismo lúdico. Una experiencia totalmente sensorial donde las nuevas tecnologías y las aguas termales se unen para crear espacios y emociones donde la imaginación no tiene límites... Y cuando oscurece, una proyección de gran formato sobre una pantalla lineal de 130 metros de longitud, única en Europa, nos invita a viajar a los rincones más mágicos y desconocidos de Islandia.

Activitats

Activitats

Mas Duc compta amb una petita granja on hi tenim gallines. Cada mati convidem als nostres hostes a donar-lis de menjar. Tant si ets adult com nen, vine a gaudir del contacte amb la naturalesa.