Lloguer de bicicletes

Mas Duc ofereix als seus clients l'opció de conèixer en bicicleta els seus voltants. Per camins o carretera, podrà recòrrer tants kilómetros como vulgui. Just devant de la casa hi ha un camí, perfecte per anar en bicicleta, que li portarà a Brunyola (2km), Santa Coloma de Farners (15km) o a Sant Martí de Sapresa (10km). També es pot arrivar en bicicleta al volcà de la crossa.

Fundació MONA

Fundació MONA

Ajuda amb la vostra visita al Centre de Rehabilitació de la fundació MONA on es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. Molts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però aquest centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

Magma

Magma

MAGMA se transforma para presentar un nuevo concepto de termalismo lúdico. Una experiencia totalmente sensorial donde las nuevas tecnologías y las aguas termales se unen para crear espacios y emociones donde la imaginación no tiene límites... Y cuando oscurece, una proyección de gran formato sobre una pantalla lineal de 130 metros de longitud, única en Europa, nos invita a viajar a los rincones más mágicos y desconocidos de Islandia.

Activitats Gratuites

Activitats Gratuites

Mas Duc compta amb un àrea on totes les tardes realitzem activitats gratuïtes a cavall i en quad. Tant si ets adult com nen, vine a passar la tarda amb nosaltres, serà tota una experiència. Ademés, disposem d'una petita granja amb gallines, conills i una cabra.

*Les activitats només es realitzen amb els nostres hostes.
**Es realitzen segons el clima.